Departament


Oferta formativa XTEC. Calendari d'inscripció del 8 al 19 de gener de 2021
Instruccions per les jornades de portes obertes
Més informació a la nostra web de salut laboral

Podeu consultar a l'ATRI la nòmina del mes de desembre

Dates per a la preinscripció del curs 2021 - 2022 (10/12/20)
Inscripció al curs de formació específic per a professorat interí novell. Edició 2020-2021: del 30 de novembre a l’11 de desembre
Enllaç al web del Departament

Nota informativa amb relació a una incidència tècnica produïda en el pagament de la nòmina del mes de novembre

Podeu consultar a l'ATRI la nòmina del mes de novembre
Orientacions sobre ventilació en els centres educatius en el marc de la Covid 19

Orientacions per incrementar l’aprenentatge híbrid

El Departament d'Educació publica un comunicat sobre les noves mesures sanitàries - 29/10/20. Accés a Portal de centre

Podeu consultar a l'ATRI la nòmina del mes d'octubre
Disponible el qüestionari de certificació del Mòdul 7. Acompanyament emocional.
Amb motiu de la incorporació de nou personal als centres educatius, els qüestionaris per a l’acreditació de tots els mòduls formatius estaran disponibles fins el 31 de desembre. Les acreditacions es faran un cop acabat aquest període.
Podeu trobar el qüestionari i l'accés a tots els materials formatius dins l'espai Estem preparats del web Escola Segura
Més informació a la nostra web de salut

El Departament d'Educació anuncia a la sala de premsa mesures per flexibilitzar les pràctiques de l'alumnat d'FP a les empreses
A partir del 28 de setembre de 2020, durant els períodes lectius del curs, els nomenaments telemàtics ordinaris es duen a terme els dilluns, dimecresdivendres de cada setmana.
Consulteu la franja horària de connexió a l'apartat "Dies d'adjudicació i franja horària" dels webs dels serveis territorials corresponents.
Aclariments per a la gestió de casos covid-19 als centres educatius (22/09/20)
Més informació a la nostra web de salut
Pla de formació vinculat a la COVID-19 per a l'inici de curs escolar-Portal de centre  S'han publicat els mòduls 3 i 4 de la Formació vinculada a la covid-19 per a centres educatius de Catalunya. Es tracta de dos mòduls sobre prevenció de riscos laborals: un és per als equips directius dels centres i l’altre, per al personal docent, PAS i PAE.
Enllaç al material del mòdul 3  Enllaç al material del mòdul 4Enllaç al web del Departament d'Educació
S'ha tornat a posar a disposició de totes les persones que han realitzat la formació del Mòdul 1 del Pla formatiu vinculat a la covid-19, el qüestionari de preguntes que permet certificar aquesta formació fins el dia 23 de setembre
Més informació a la nostra web de salut

Podeu consultar a l'ATRI la nòmina del mes de setembre

Oferta formativa XTEC. Calendari d'inscripció del 14 al 27 de setembre de 2020

Pla d'educació digital de Catalunya 2020-2023: Formació, orientacions i materials

Obertura del qüestionari de certificació del Mòdul 1 de formació
S'ha tornat a posar a disposició de totes les persones que han realitzat la formació del Mòdul1 del Pla formatiu vinculat a la Covid-19, el qüestionari de preguntes que permet certificar aquesta formació fins el dia 23 de setembre a les 23:59 h. Enllaç a Portal de centre
A partir del 10 de setembre s’habilita l’aplicació Traçacovid per donar suport als centres educatius en el marc del Protocol de casos Covid-19 als centres educatius.(10/09/20).
Els directors i directores són les persones encarregades d'introduir els possibles casos del seu centre a l'aplicació, i també d'especificar l'estat del centre (obert o confinat), amb la finalitat de facilitar la gestió i la presa de decisions.
Més informació a la nostra web de salut i a Portal de Centre

Reducció de jornada a majors de 55 anys
La sol·licitud s'ha de lliurar al centre, no més tard del 14 de setembre del curs per al qual es sol·licita (data actualitzada el 07/07/20 a Portal de Centre)

Tota la informació

Informació a Portal de centre sobre l’avaluació de la matèria de batxillerat d’Estada a l’Empresa (08/09/20)
Es recomana que en acabar la primera avaluació del segon curs de batxillerat de l’actual curs 2020-2021, tots els alumnes que havien de cursar l’Estada a l’Empresa a primer de batxillerat el curs 2019-2020, tinguin qualificació d’aquesta matèria.
Pla de formació vinculat a la COVID-19 per a l'inici de curs escolar. A partir del proper dilluns dia 7 de setembre, s'engega el Pla formatiu vinculat a la COVID-19 per a l'inici de curs escolar, com a recurs per atendre les necessitats de formació dels equips dels centres educatius en relació a la pandèmia.  S'ha d'accedir a Portal de centre amb identificador GICAR hi trobareu les Activitats formatives COVID-19 per als centres educatius
-
Per problemes tècnics no es pot accedir al Portal del Centre (07/09/20). Per accedir al webinar Mesures COVID-19 en centres educatius dirigiu-vos al següent enllaç: https://youtu.be/5g_ivW2d-lQ
(08/09/20) Els propers nomenaments telemàtics es fan el dijous 10 de setembre, abans de les 10 h, es publica a l'apartat Personal convocat a les adjudicacions, dels webs dels serveis territorials o del Consorci, el número d'ordre del personal convocat.
Informació per al curs 2020-2021 : Durant els períodes lectius del curs, els nomenaments telemàtics ordinaris es duen a terme els dimarts i els divendres de cada setmana. 
Més informació a la nostra web
Oposicions 2020:
- Indicacions per a l'inici del procés selectiu 
Tauler de l'aspirantaccés a l'aplicació 
Més informació a la nostra web
Mesures extraordinàries per evitar els brots de la covid-19 als centres educatius de Catalunya (02/08/20):
Mesures extraordinàries de /Salut per evitar els brots de la COVID-19 a les escoles
Altres recomanacions i procediment d'actuació 
Educació adopta mesures per garantir la seguretat i flexibilitat en les oposicions docents
Informe de mesures per a l'obertura dels centres escolars (24/08/20)

Podeu consultar a l'ATRI la nòmina del mes d'agost
Aclariments per als centres públics de titularitat del Departament d'Educació en el curs 2020-2021 (30/07/20)

Podeu consultar a l'ATRI la nòmina del mes de juliol. Hi ha el 60% de la paga extra del 2013
Resolució per la qual s’aproven els documents per a l’organització i la gestió dels centres, i les directrius per a l’organització i la gestió dels serveis educatius per al curs 2020-2021Es poden consultar a  Portal de Centre  (Inici / Normativa / Documents d'organització i gestió de centre/documents pdf)
Horari del professorat de secundària curs 2020-21

Vacants de resultes de docents que estan en comissió de serveis en el País Valencià
Roda de premsa del Departament d'Educació, parlant sobre les contractacions de personal docent i no docent pel curs 2020/2021
Calendari escolar Curs 2020-2021
DOGC: ORDRE EDU/119/2020, de 8 de juliol, per la qual s'estableix el calendari escolar del curs 2020-2021 per als centres educatius no universitaris de Catalunya.

Preguntes més freqüents i Guia per elaborar el pla d’organització dels centres educatius per al curs 2020-2021 (09/07/20)
Pla de contingència i de reincorporació progressiva del Departament d’Educació en el marc de l’etapa de represa (adaptació de la Instrucció 6/2020 al Departament d'Educació) (08/07/20)

Termini de presentació de sol·licituds per demanar la reducció de dues hores d'activitats complementàries per al personal docent entre 55 i 64 anys fins el 14 de setembre. S'ha de lliurar a la direcció del centre (07/07/20)

Podeu consultar a l'ATRI la nòmina del mes de juny

Modificació del criteris de vulnerabilitat, risc o especial sensibilitat
Número de visites avui: -