Tots els centres educatius: públics, privats i municipals han de romandre tancats, sense excepció.

USTEC·STEs (IAC), en la defensa d'un model educatiu democràtic i participatiu, apel·la a la responsabilitat de tots els centres i de les llars d’infants públiques i privades que avui, tot hi haver suspès l’activitat lectiva, han donat instruccions al personal docent a assistir al centre, desestimant les recomanacions del Departament de Salut i posant en risc els i les professionals i tota la comunitat educativa en general.

La responsabilitat que demanem és la mateixa que volem per als nostres infants, joves i adults. En aquest moment tan complex que estem vivint, cal actuar més enllà dels propis interessos.

Com a sindicat que defensa un model públic, hem traslladat aquesta informació al Departament d'Educació, perquè malgrat aquests centres no siguin de la seva competència directa, pugui posar en coneixement de les autoritats sanitàries aquesta situació. Així mateix recordem als Ajuntaments la seva responsabilitat pel que fa al personal contractat per ells mateixos i també pels centres privats dels seus municipis.

Número de visites avui: -